Invitatie la povesteala – Asociatia Pro S.E.R.V. invita la povesti caritabile

Braila, 09 mai 2013

COMUNICAT DE PRESA

Invitatie la povesteala – Asociatia Pro S.E.R.V. invita la povesti caritabile

La incheierea Sarbatorilor Pascale, cand natura este inca in floare si inimile ne sunt pline, dar ameninta sa devina goale, Asociatia Pro S.E.R.V. lanseaza, pe www.pro-serv.ro, o invitatie la povesteala, despre fapte ce pot fi si merita mentionate, relatari ale unor fapte bune, care inspira si motiveaza la actiuni pe masura.

„Povestile induiosatoare” sunt menite sa dovedeasca faptul ca, intr-o lume in care se difuzeaza multe stiri despre fapte rele, exista si multe fapte bune. Fapte curate si de bunatate, nestiute si savarsite de oameni ca noi, care putem sa schimbam, la randul nostru, lumea in bine, dovedind mai multa impreuna-simtire si iubire, prin ajutorarea celui de aproape sau de departe.

Pot fi trimise istorisiri ce contin experiente de viata proprii sau despre faptele altor persoane ori prezentari ale unor filme, carti, piese de teatru. „Povestile” trebuie sa fie amprentate de propria personalitate si gandire si redactate intr-o forma inspiratoare. Depanatul povestilor la gura Internetului incepe acum, dar poate dura si 1001 de nopti, povestile de acest tip fiind frumos si folositor de scris, citit si impartit, indiferent de anotimp.

Mai multe informatii – pe site-ul Asociatiei Pro S.E.R.V., www.pro-serv.ro, la sectiunea Povestea ta – imparte!

Povestea de caritate trebuie sa mearga pentru totdeauna mai departe! Scrie-o si tu pe a ta – si imparte!

Despre Asociatia Pro S.E.R.V.:
Asociatia Pro S.E.R.V. a fost infiintata din dorinta membrilor fondatori de a veni in intampinarea nevoilor sesizate la nivel individual si social, in diverse domenii ale vietii. Activitatea organizatiei se va desfasura pe trei axe fundamentale (Sanatate, Educatie, Relatii), dar si in alte directii ce pot asigura asigura, pentru membrii societatii, suportul, refacerea si dezvoltarea, in orice sfera a Vietii. Asociatia poate fi sustinuta de persoane fizice si organizatii, prin diverse tipuri de donatii, inclusiv prin virarea celor 2% din impozitul pe venit.

Pentru informații suplimentare, ne puteți contacta pe adresa de e-mail comunicare@pro-serv.ro.
Pentru alte detalii, puteti vizita site-ul Asociatiei Pro S.E.R.V. – www.pro-serv.ro.
Pentru parteneriat media, in proiectul mentionat in comunicat, vom pune banner-ul institutiei/site-ului dv. pe pagina aferenta proiectului. In cazul in care doriti acest parteneriat, va rugam sa ne comunicati modul in care ne veti sustine mediatic si datele pe care urmeaza sa le afisam pe site-ul nostru.