Asociatia Pro S.E.R.V. sustine transparenta organizatiilor nonguvernamentale: publicarea Raportului anual pe 2013

Braila, 05 mai 2014

COMUNICAT DE PRESA

Asociatia Pro S.E.R.V. sustine transparenta organizatiilor nonguvernamentale: publicarea Raportului anual pe 2013

Luni, 5 mai 2014, Asociatia Pro S.E.R.V. si-a afirmat sustinerea pentru transparenta organizatiilor nonguvernamentale, prin publicarea, pe site-ul organizatiei (www.pro-serv.ro), a retrospectivei privind proiectele desfasurate in anul anterior: Raport anual – 2013.

Raportul anual pe 2013, referitor la activitatea Asociatiei Pro S.E.R.V. pe anul precedent, contine date detaliate despre proiectele desfasurate in perioada indicata (descrierea proiectelor, lansare si desfasurare, rezultate, beneficiari, parteneri si sustinatori), dar si o descriere sumara a celor aflate in obiectiv. Pentru sustinatorii materiali si financiari, reali sau potentiali, si pentru orice persoana care doreste sa cunoasca date certe privind latura financiara si materiala a activitatii organizatiei, dar si pentru a asigura o comunicare transparenta si onesta, documentul contine pagini de prezentare a datelor financiare.

Inainte de a trece insa in revista datele concrete, Raportul aduce in atentia cititorilor viziunea si apelurile fondatorilor, formulate prin Cuvantul inainte al presedintelui, o introducere care concentreaza experienta primului an de viata in societatea civila si exprima, totodata, idealurile care au stat la baza intemeierii acestei organizatii. Idealuri care pot deveni realitate, prin sustinerea activitatii in diverse moduri si prin parteneriate. Pentru a afla modul in care ne puteti sustine, accesati ultima pagina a Raportului, Multumiri si apeluri sau sectiunea Sustine de pe site-ul organizatiei – www.pro-serv.ro.

Contribuabilii, care doresc si pot sa ne sustina prin redirectionarea a 2% din impozitul pe venit, o pot face completand si semnand Cererea 230 privind destinatia sumei reprezentand pana la 2% din impozitul anual pentru 2013, pentru cei care au realizat venituri din salarii sau Declaratia 200 privind veniturile realizate din Romania in 2013, pentru cei care au realizat venituri din alte surse (chirii, activitati independente, drepturi autor, alte tipuri de activitati). Ambele formulare sunt disponibile pe site-ul organizatiei in format precompletat (cu datele asociatiei, urmand a fi completate doar datele contribuabilului).

Formularul salvat de pe site se tipareste in doua exemplare si se completeaza. Dupa completare, un exemplar se depune direct la registratura administratiei financiare de care apartineti sau la oficiul postal, prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire catre administratia financiara, celalalt exemplar ramanand la dumneavoastra.

Despre Asociatia Pro S.E.R.V.

Asociatia Pro S.E.R.V. a fost infiintata din dorinta membrilor fondatori de a veni in intampinarea nevoilor sesizate la nivel individual si social, in diverse domenii ale vietii. Activitatea organizatiei se desfasoara pe trei axe fundamentale – sanitar, educational si social, dar si in alte directii ce pot asigura, pentru membrii societatii, suportul, refacerea si dezvoltarea in orice sfera a vietii.

Mai multe informatii despre asociatie si proiectele acesteia, pot fi obtinute vizitand pagina de web a organizatiei (www.pro-serv.ro) sau contactand reprezentantii asociatiei prin intermediul datelor de contact afisate pe site.

Descarca: Comunicat cu diacritice

Descarca: Comunicat fara diacritice

Descarca: Raport anual - 2013