Povestea ta – imparte!

povestea

Povestea de caritate merge mai departe! Scrie-o si tu pe a ta – si imparte!

Cand natura a revenit la viata, este plina de sunete incantatoare si scaldata in soare, cand ne-am umplut inimile si vietile, de Sarbatorile Pascale, cu fapte curate si mai multa bunatate, cu iubire si impreuna simtire, noi va chemam sa adaugati lumii mai multa culoare, spunand povestea voastra. Adica povestea scrisa si trimisa de voi, dar nu neaparat personala, insa una prin care sa nu incalcati dreptul la viata personala al niciunei persoane. Un film, o carte, o piesa de teatru, chiar in varianta modificata (dar nu plagiata), asa cum vreti dv. sa o rescrieti, o relatare a unei fapte reale si induiosatoare, pe care ati considerat-o impresionanta si vrednica de a fi consemnata. Povestea poate fi in cuvinte sau/si in imagini, poate fi scrisa dupa cum crede fiecare, cu o singura conditie, sa fie „miscatoare”.

Dorinta noastra este ca acest proiect, sa fie un drum permanent in Tara povestilor despre oameni buni, sa continue si cand va fi vara si cald afara si cand vom sta la iarna, daca nu in jurul focului, in fata calculatorului, sa le spunem si sa le citim. Putem fi Sheherazade contemporane, sa depanam povesti 1001 de nopti, povesti care pot fi nu neaparat nemuritoare, ci inspiratoare.

Povestea de caritate trebuie sa mearga pentru totdeauna mai departe! Scrie-o si tu pe a ta – si imparte!

Nota:
 - „Povestile” pot fi trimise la adresa povesteata@pro-serv.ro.
 - In materialele trimise, nu vor fi mentionate persoane reale sub numele intreg, ci doar sub prenume, pseudonime sau initiale.
 - Materialele trimise vor fi corectate si reeditate acolo unde acest lucru este necesar.
 - Ne rezervam dreptul de a decide cu privire la materialele pe care le consideram publicabile.
 - Toate materialele publicate pe www.pro-serv.ro, se supun Termenilor si conditiilor acestui site