Rapoarte anuale

„Ajungem acolo unde tu nu poti sa ajungi si facem ceea ce tu nu poti sa faci, cu ajutorul tau.”
(Membrii fondatori)

document

23 mai 2016 – Asociatia Pro S.E.R.V. sustine transparenta organizatiilor nonguvernamentale: publicarea Raportului anual pe 2015
Luni, 23 mai 2016, Asociatia Pro S.E.R.V. si-a afirmat sustinerea pentru transparenta organizatiilor nonguvernamentale, prin publicarea, pe site-ul organizatiei (www.pro-serv.ro), a retrospectivei privind proiectele desfasurate in anul anterior: Raport anual – 2015.
Anul 2015 a fost unul in care proiecte mult visate si anterior neconcretizate au inceput sa prinda contur. In faza ideatica, existau de mult, dar la concepere am inceput sa lucram in 2015, iar unele rezultate deja se vad.

Descarca: Raport anual - 2015

document

21 mai 2015 – Asociatia Pro S.E.R.V. sustine transparenta organizatiilor nonguvernamentale: publicarea Raportului anual pe 2014
Joi, 21 mai 2015, Asociatia Pro S.E.R.V. si-a afirmat sustinerea pentru transparenta organizatiilor nonguvernamentale, prin publicarea, pe site-ul organizatiei (www.pro-serv.ro), a retrospectivei privind proiectele desfasurate in anul anterior: Raport anual – 2014.

Descarca: Raport anual - 2014

document

05 mai 2014 – Asociatia Pro S.E.R.V. sustine transparenta organizatiilor nonguvernamentale: publicarea Raportului anual pe 2013
Luni, 5 mai 2014, Asociatia Pro S.E.R.V. si-a afirmat sustinerea pentru transparenta organizatiilor nonguvernamentale, prin publicarea, pe site-ul organizatiei (www.pro-serv.ro), a retrospectivei privind proiectele desfasurate in anul anterior: Raport anual – 2013.
Anul 2013 a fost anul in care Asociatia PRO S.E.R.V. a „luat fiinta”, din dorinta membrilor fondatori de a ajuta lumea – indivizi, grupuri, organizatii. Daca – si in ce masura – acest lucru s-a realizat, fiecare cititor al acestui Raport va aprecia. Pe baza datelor consemnate, care evidentiaza ca proiectele si campaniile noastre au fost initiate si desfasurate cu minime resurse financiare, dar cu multa contributie voluntara.

Descarca: Raport anual - 2013