Invitație la povesteală – Asociația Pro S.E.R.V. invită la povești caritabile

Brăila, 09 mai 2013

COMUNICAT DE PRESĂ

Invitație la povesteală – Asociația Pro S.E.R.V. invită la povești caritabile

La încheierea Sărbătorilor Pascale, când natura este încă în floare și inimile ne sunt pline, dar amenința să devină goale, Asociația Pro S.E.R.V. lansează, pe www.pro-serv.ro, o invitație la povesteală, despre fapte ce pot fi și merită menționate, relatări ale unor fapte bune, care inspiră și motivează la acțiuni pe măsură.

„Poveștile înduioșătoare” sunt menite să dovedească faptul că, într-o lume în care se difuzează multe știri despre fapte rele, există și multe fapte bune. Fapte curate și de bunătate, neștiute și săvârșite de oameni ca noi, care putem să schimbăm, la rândul nostru, lumea în bine, dovedind mai multă împreună-simțire și iubire, prin ajutorarea celui de aproape sau de departe.

Pot fi trimise istorisiri ce conțin experiențe de viață proprii sau despre faptele altor persoane ori prezentări ale unor filme, cărți, piese de teatru. „Poveștile” trebuie să fie amprentate de propria personalitate și gândire și redactate într-o formă inspiratoare. Depănatul poveștilor la gura Internetului începe acum, dar poate dura și 1001 de nopți, poveștile de acest tip fiind frumos și folositor de scris, citit și împărțit, indiferent de anotimp.

Mai multe informații – pe site-ul Asociației Pro S.E.R.V., www.pro-serv.ro, la secțiunea Povestea ta – împarte!

Povestea de caritate trebuie să meargă pentru totdeauna mai departe! Scrie-o și tu pe a ta – și împarte!

Despre Asociația Pro S.E.R.V.:
Asociația Pro S.E.R.V. a fost înființată din dorința membrilor fondatori de a veni în întâmpinarea nevoilor sesizate la nivel individual și social, în diverse domenii ale vieții. Activitatea organizației se va desfășura pe trei axe fundamentale (Sănătate, Educație, Relații), dar și în alte direcții ce pot asigura, pentru membrii societății, suportul, refacerea și dezvoltarea, în orice sferă a Vieții. Asociația poate fi susținută de persoane fizice și organizații, prin diverse tipuri de donații, inclusiv prin virarea celor 2% din impozitul pe venit.

Pentru informații suplimentare, ne puteți contacta pe adresa de e-mail comunicare @ pro-serv.ro.
Pentru alte detalii, puteți vizita site-ul Asociației Pro S.E.R.V. – www.pro-serv.ro.
Pentru parteneriat media, în proiectul menționat în comunicat, vom pune banner-ul instituției/site-ului dv. pe pagina aferentă proiectului. În cazul în care doriți acest parteneriat, vă rugăm să ne comunicați modul în care ne veți susține mediatic și datele pe care urmează să le afișăm pe site-ul nostru.