Povestea ta – împarte!

povestea

Povestea de caritate merge mai departe! Scrie-o și tu pe a ta – și împarte!

Când natura a revenit la viață, este plină de sunete încântătoare și scăldată în soare, când ne-am umplut inimile și viețile, de Sărbătorile Pascale, cu fapte curate și mai multă bunătate, cu iubire și împreună simțire, noi vă chemăm să adăugați lumii mai multă culoare, spunând povestea voastră. Adică povestea scrisă și trimisă de voi, dar nu neapărat personală, însă una prin care să nu încălcați dreptul la viață personală al niciunei persoane. Un film, o carte, o piesă de teatru, chiar în varianta modificată (dar nu plagiată), așa cum vreți dumneavoastră să o rescrieți, o relatare a unei fapte reale și înduioșătoare, pe care ați considerat-o impresionantă și vrednică de a fi consemnată. Povestea poate fi în cuvinte sau/și în imagini, poate fi scrisă după cum crede fiecare, cu o singură condiție, să fie „mișcătoare”.

Dorința noastră este ca acest proiect, să fie un drum permanent în Țara poveștilor despre oameni buni, să continue și când va fi vară și cald afară și când vom sta la iarnă, dacă nu în jurul focului, în fața calculatorului, să le spunem și să le citim. Putem fi Șeherazade contemporane, să depanăm povești 1001 de nopți, povești care pot fi nu neapărat nemuritoare, ci inspiratoare.

Povestea de caritate trebuie să meargă pentru totdeauna mai departe! Scrie-o și tu pe a ta – și împarte!

Notă:
 – „Poveștile” pot fi trimise la adresa povesteata @ pro-serv.ro.
 – În materialele trimise, nu vor fi menționate persoane reale sub numele întreg, ci doar sub prenume, pseudonime sau inițiale.
 – Materialele trimise vor fi corectate și reeditate acolo unde acest lucru este necesar.
 – Ne rezervăm dreptul de a decide cu privire la materialele pe care le considerăm publicabile.
 – Toate materialele publicate pe www.pro-serv.ro, se supun Termenilor și condițiilor acestui site
.