Educatie

educatie

a. Incurajarea elevilor cu rezultate bune la invatatura, prin acordarea de premii si alte produse/servicii de natura sa faciliteze un traseu ascendent in sfera educationala.
b. Sustinerea persoanelor cu probleme in procesul de formare profesionala. In acest sens, intentionam:
 - Sa realizam un centru de selectie si sustinere a persoanelor cu probleme (de sanatate, financiare sau de alta natura), care impiedica sustinerea procesului educational, in vederea coordonarii si acordarii ajutorului necesar celor in nevoie. Din aceasta perspectiva, ne propunem sa ajutam si persoane cu dizabilitati, facilitand accesul acestora la educatie, inclusiv la studii superioare, prin obtinerea de burse si/sau alte resurse necesare. Pentru a concretiza acest deziderat, avem nevoie sa inchiriem un spatiu care sa permita dialogul cu cei vizati, dar si colaborarea cu potentialii colaboratori si strangerea ajutoarelor necesare.
 - Sa acordam sprijin financiar si/sau in produse elevilor/studentilor cu situatie financiara si/sau medicala dificila.
c. Diseminarea de informatii medicale esentiale, cu preponderenta in unitatile de invatamant, prin cursuri de igiena si/sau prim-ajutor.
d. Desfasurarea a diverse activitati educationale, pentru tineri si copii, avand drept scop dezvoltarea apetentei pentru cunoastere si a aptitutidinilor intelectuale si artistice ale acestora.