Sanatate

sanatate

a. Ajutorarea celor cu probleme imunologice:
 - diseminarea de informatii, furnizarea datelor de contact si/sau a mijloacelor financiare necesare investigarii medicale;
 - realizarea si distribuirea de materiale informative;
 - sustinerea persoanelor suspecte de/sau diagnosticate cu boli autoimune, in accesul la procesul de investigare medicala si tratament;
 - acordarea de informatii si facilitarea accesului la investigatii si tratament a mamelor cu probleme de coagulare in timpul sarcinii, facilitand, din aceasta perspectiva, ducerea la bun sfarsit a sarcinii si nasterea, in conditii de siguranta, a unui copil sanatos.
b. Realizarea de materiale informative cu specific medical.
c. Organizarea de evenimente medicale si lansarea de materiale informative cu un continut sanitar, intr-un mod care sa asigure informarea si constientizarea publicului vizat cu privire la importanta decisiva a datelor diseminate pentru sanatate si viata.
d. Asigurarea dialogului pacientilor afectati de acte medicale cu persoane/organizatii din sistemul juridic care le pot ajuta, in mod competent, la solutionarea problemelor semnalate, fie pe cale amiabila, fie pe cale litigioasa.
e. Realizarea de activitati care sa sporeasca gradul de deschidere a populatiei catre donarea de organe.